Najnovšie recenzie zo sekcie Stany
- Kým sme ho postavili podľa nákresu, bolo ťažko. Ale keď bol postavený sme veľmi spokojní. Vydržal skúšku silného vetra ako aj daždivé počasie.
- Nepriehľadný nákres na postavenie stanú. Bolo by dobré označiť, pre nás laikov, jednotlivé kroky číslom a písmenom
- hmotnost
- skladnost
- riesenie dvomi vchodmi vyborne prevetra stan po noci
- dve absidy - jedna sa da pouzit ako vstup, druhe pre veci na odkladanie
- velmi rychla stavba
- duralove tyce
- dazd ho este nestihol ale ak platia hodnoty udane vyrobcom 6000/10000, tak je to super!
- Ľahký
váha a cena
raz-dva rozložený stan hlavne pre deti ale aj pre dospelých, praktická vec pri vode
- Dá sa postaviť za pár minút, bez pomoci druhej osoby.
- Je ľahký a zbalený zaberá málo miesta
- Na občasné použitie, pre jednu osobu je ideálny.
- Poskytuje dosť priestoru aj pre vysoké postavy.
- Očká v rohoch vnútorného stanu sú našité v zlom uhle a preto sa nedá celkom dobre napnúť. Kôli tomu vnútorný strop visí.
- Chýba očko na zavesenie lampy na strope.
- Vrecká na tyče a kolíky majú prešitý vrch a majú malý otvor a. Ťažko sa vyberajú kolíky aj tyč.
- Tropiko má krátke uvezovacie šnúrky k tyči
v podstate tam nieje spálňa, alebo je všetko spalňa, Chýba mi tam, tá oddelena časť na spanie. A vodný stlpec nulový, aj ked zodvihnuté okraje na obrázku tak vyzerajú
- Katastrofalne skladanie stanu, chce to veeela krat skusat
Produkt zodpovedá mojim očakávaniam na základe popisu, ktorý zverejňuje obchod. Veľká spokojnosť!
- Musel som produkt vratit nakolko som ho chcel použivat na cykloturistyku a schovavat ho vo vnutri stanu.
- Priestranný, pevný.. Odnímateľná podlaha v predsienke, tmavá spálňa...
- Rýchle poskladanie
- Kvalitný material
- Malé rozmery na cestovanie
Dobrá voľba a cenová ponuka
- Skladá sa jednoducho
- Kompaktné
- Má vnútri veľký priestor
- Ľutujem že už nebola tá perleťová/biela farba
- znacka (predchadzajuci Hannah som mal 20rokov)
- po tyzdni som ho vratil, stan tiekol aj pri jemnom dazdi (aj presak cez podsadu). Je vidno, ze je to urobene z totalne tenkeho platna, skoro cez neho vidno. Pri horsom pocasi to tecie do stanu vsade.
- absolutne cisty stan - mall.sk mi kratil 20e za spinavy a poskodeny stan - cisty vymysel, lebo stan som vratil presne v stave v akom dosiel.
Hannah - uz nikdy
- kvalitný výrobok
produkt bol lacný a zdá sa kvalitný, aj keď ho asi preverí až leto
- Som veľmi spokojný
Stan krásny veľký priestranný má integrovanú podlahu pre rodinu na kempovanie výborná voľba.
Naturehike Ultralight 20D 1615g
Pridané: 28. januára 2023
(naposledy upravené 28. januára 2023)
Zakúpený v Earplugs.sk
Presne podľa očakávania, 100% spokojnosť.
Husky Bronder 2
Pridané: 24. januára 2023
(naposledy upravené 24. januára 2023)
Zakúpený v Fitshop.sk
- spokojnosť
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »