Najnovšie recenzie zo sekcie Stany
- Skaldný
- rýchlo postavitelný a rozobratelný
- chýba predsieň
- vetrací otvor je nedobre riešený, pri prudkom dažti tece dnu
Na krátke prespávačky v prírode je super, len ten vetrací otvor neni idealne riešený-krycí poklop neprekrýva celý otvor a pri prudkom daždi niečo pretečie dnu. Inak pre samotára ako ja je to celkom dobré pomer cena a výkon. Len čas ukáže aká je kvalita, kolko vydrží.
Kompaktný , samonosný , dobre odvetraný
- Vyššia cena.
- Kolíčky sa pri napnutí laniek ohnú.
- Aby sa vonkajšie tropiko nedotýkalo vnútorného stanu, treba sa dosť snažiť a posúvať kolíčky a napínať/povolovať lanká.
- Predsieň pre batohy je veľmi malá, asi len pre wibramy a nejaké drobnosti. Batohy radšej chrániť igelitovým vrecom mimo stan.
Vybral som si tento stan pre vyššiu odolnosť voči dažďu.
Menší dážď za temer bezvetria ustál v pohode.
Porovnával som oproti 40 ročnému československému stanu "Štart". Ten mal plastové kolíčky, ktoré bol problém zatĺcť do kamenistej pôdy, ale s jedným roxorom sa dali predpripraviť diery.
Podľa mňa za tých 40 rokov žiadne znateľné zlepšenie.
Kostra z oblúkov poskytuje viac vnútorného priestoru ako 40 ročný typ A.
Rýchle rozloženie, je potrebná trocha trpezlivosti pri jeho skladaní.
- Zatiaľ len krátko mam
- Vlhne ako.....
- ziadne
- maly
- pre jedneho nie pre dvoch
- hned sa nieco odtrhlo
- tazko sa sklada
- burku by nedal
- Výborná vetrateľnosť
- Pohodlná výška
- Napriek rozmerom pôsobí kompaktne
- Vyššia hmotnosť, tá ale zodpovedá veľkosti stanu
Výborný priestranný stan, dva vchody umožňujú dobré vetranie, pevná konštrukcia. Vyskúšaný v horúčave, stredne silnom vetre aj v daždi. V spálni sú v hornej časti 4 pútka, kde sa môže upevniť sieťka na drobnosti ( tú si určite dokúpim ) alebo sa tam dá natiahnuť šnúrka na sušenie trička či bielizne. Na svoje rozmery nepôsobí mohutne. V prípade potreby sa v predsieni pohodlne vyspí ďalšia osoba. Vychytávka - reflexné napínacie šnúry a pásik na dolnom okraji stanu.
Nepaci sa mi tento stan,je maly,nevhodny pre dvoch pisu,ze je pre 2 osoby ale 2 sa tlacia a nevyspia sa,nema dobre vetranie,je to cista sauna,neodporucam
- Dva východy zo stanu
- Umelohmotne uchyty do ktorych sa zasúvajú výstuže.
- Slabé švy krorými sú prišité pracky o stan, o ktoré sa uchytávajú železné kolíky. Hneď prvý deň sa nám jedna pracka odtrhla. Mám ešte 25 ročný stan, na ktorom som taky problem nemal.
- prvé testovanie je za nami po víkende - sme s ním naozaj spokojní, stan má kvalitné spracovanie, je komfortný (objednali sme 3-miestny, aby bolo priestoru aj do budúcnosti pre viac osôb, teraz sme ho použili pre 2 osoby takže bolo priestoru naozaj veľa), dva vstupy sú na nezaplatenie, s jednotlivými komponentami stanu sa dobre pracovalo a rýchlo sme ho postavili, ako aj na konci pobytu rýchlo rozložili
nemáme žiadne výhrady, len upozorňujeme, že farba stanu nie je taká neónová do žlta ako je to väčšinou dostupné v zobrazeniach na internete - farba je naozaj zelenkavá ako to má aj v názve (lime green) - niekoho to môže potešiť, niekto môže byť sklamaný, že nie je taký neónový
- dobrá cena ,veľkosť akurát
- vnútorný plášť ako je pripevnený k laminátovej konštrukcii trochu sa padajú prešivania su krátke gumičky na tých háčikoch
Môže byť
super ,velká spokojnosť
Malý , šikovný pre jedno dieťa. Rozložený v sekunde, ale zložit ho späť do povodného obalu podla miniaturneho kresleného navodu bolo ťažšie. Je fakt dost nejasný.
- rýchlo sa rozloží a zloží- úspora času ako pri klasickom stane
- Skladný
velmi dobra kvalita materialu,lahka obsluha
- ľahký, priestorný
Super…
- Neodporúčam..Pri švoch niť hneď pustila takže hneď malé dierky,materiál tenký,vetracie okienko istené len malinkým štvorčekom suchým zipsom.No a nakoniec manžels dobru hodinu pichala ruka zo spodnej časti stanu ako keby držal sklenenú vatu v rukách....Takže za nás nie..
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »