Najnovšie recenzie zo sekcie Stany
Stan spĺňa všetko, čo bolo v popise, vyskúšala som ho na výstave psov, sama som ho rýchlo rozložila, o trošku pomenej aj zložila, ale aj to je pomerne jednoduché. Produkt odporúčam, akurát len som nevedela nájsť výdajovňu, no pracovníčka firmy ma telefonicky pekne naviedla.
S
- Dve odkladacie vrecká,po oboch stranách stanu,úložná sieťka pod stropom a háčik na zavesenie lampy/čelovky,dostatočné polohovateľné vetranie
Uchytenie sieťok,sú len asi prižehlené,nie prešité,zostane Vám to v ruke,treba to tam asi prišiť,tropico sa nedá dobre napnúť,ako to spomínajú vlastníci,je to tak.Laminátové tyče sú ďalšia slabina.Treba opatrne,odporúčam duralové,stoja cca 30€ a tam je rozdiel v tej cene,pri lacnejšiom stane.Kotviace tyče,sú slabé,ohnú sa.
Stan je priestranný, výhoda sieťky a vstupy z troch strán, nakoľko máme 3 deti, každé vstupujú zo "svojej "strany, už si ho aj zariadili doma na dvore. Dúfam,že vydrží čo najdlhšie, aby sme ho využili ako pri vode v lete aj doma v záhrade
Trizand 10179
Pridané: 30. mája 2024
(naposledy upravené 30. mája 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
Stan je tosku hlbsi nez som cakala ale óinak super na leto
- Ľahko prenosný
- Rýchla montáž
Tovar zodpovedá cene. Využívam ho pre deti na záhrade
- Kvalitné, pekné, veľké
- dobrá kvalita za dobrú cenu
Presne ako popísané spĺňa ocakavania
- výška stanu je uvedená 160 cm , je oveľa nižší
okrem tej výšky , je to kvalitný výrobok , výborne sa skladá aj rozkladá :-)
- Velkost je super
- Dvojplast
- Lahky
- Maly
- Rychlo postaveny
- Rychlo zlozeny
- Dovnutra nedate dve nafukovacie karimatky vedla seba
- Dobrá kvalita
- Zatemnený vnútorný stan
- Nemá žiadnu nevýhodu
- Samorozkladací
- Na zloženie treba pozrieť video a trochu potrápi
- Doteraz OK
Je úplne super
super ponuka
- rýchlo rozloženy, super
- Super
- výhoda viac účelovostí produktu
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »