Najnovšie recenzie zo sekcie Stany
- Ľahký a odolný stan, ktorý je je jednoduchý tak na jeho postavenie ako aj na jeho poskladanie. Dobre odoláva dažďu, nerosí sa zvnútra, a rovnako veľkou výhodou je, že sa skladá z vnútornej (sieťkovej) a vonkajšej plachtovej časti + pred samotným vchodom do vnútorneho stanú je malý prikrytý priestor, ktorý zabezpečuje vnútorná plachta (vhodné na uloženie si obuvi). Na dlhšie turistiky tiež vhodný svojou nízkou váhou a skladnosťou (zaberá naozaj málo miesta). Materiál z ktorého sú vyrobené či už plachty, ale aj tyčky a kolíky sú mimoriadne kvalitné.
- Zatiaľ som nezistil žiadnu.
Cena - kvalita
- Skladné, prenosné, ľahko sa rozloží a zloží
- Nemá vetranie
Po prvom rozbalení na odskúšanie následovalo výše hodinové komplikované balenie. Navyše jedna tyčka prepichla v rohu uchytenie, tak som to musel opraviť a pre istotu spevniť aj druhý roh. Návod na balenie je nedostatočný. Pomohlo mi video na podobný stan.
- Rozložený za chvíľu a zložený tiež, keď sme postupovali podľa návodu v obale Boli sme príjemne prekvapení. Stan je naozaj priestranný.
- Rýchla stavba
stan sice vydržal v burke aj silnom vetre ale buchotal jak bubenik z Napalm Death, ale najhoršie ho bolo zložiť ani to nebudem komentovať
- Kvalita materiálu prešívané časti si myslím ze dlho nevidrzia
stan má 2 vrstvy , nie je v ňom tak horko, nepreniká doň moc svetla
Super kvalita
- Velky
Chtela. Jsem ho jen mlna zahradu na hraní pro dite a na to bohatě stačí. Stanovat bych s ním nikam nejela. Prsi do něj. Za mě spokojenost. Co jsem potřebovala to mam. Za tu cenu super.
Prišlo mi to nezabalené a poškodené.
Z pohladu vodneho stlpca a rozmerov a vahy je uzasny. Co je jedna vec, ktoru si clovek nemusi uvedomit z obrazkov, ze to vnutro je len sietkovane - nie je to kombinacia "celtoviny" a sietky (ako napriklad pri Husky stane co som mal, tam je aj aj a na vchodoch mate obe vrstvy, ktore sa daju rozsipsovat 2 zipsami). Teda menej akumuluje teplo v noci. Ak mate dobry spacak, tak si to asi nevsimnete, zase je priedusnejsi a nad ranom v nom nie je peklo.
Je to vynikajúci stan za super cenu. Vrelo Odporúčam
- Velká předsíň
- Zatím zadna
- Stan možno veľmi ľahko postaviť. Vydržal veľkú búrku s lejakom bez premoknutia.
- Má iba jedno vnútorné vrecko a malú predsienku.
Pekny stan super cena.
Rozpadol sa po 3 zlozeniach...
- Objednali sme Zullu pavilion 400 twin Black, prišiel ale Zullu pavilion 400 black - čo sme zistili až v kempe pri rozbalení. je pre 4 osoby ale s jednou spálňou - chceli sme dve spálne. Na zákazníckej line veľmi ochotne potvrdili, výmenu aj ked sme ho boli nútení použiť. čo sa týka kvality tak v danej cenovej kategorii veľmi dobre.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »