Najnovšie recenzie zo sekcie Stany
Ľahká obsluha a zhotovenie.
- Dážď vydrzal nepretiekol
- Pre začiatočníkov trošku náročnejšie stavanie, popis postupu na stavanie nebol kompatibilny s danym stanom, čo bolo aj písané nerozumiem prečo?. Ukotvovacie tyčky do zeme menej odolne ohýbali sa viac by som uvítal s hacikom a pevnejsie.
ešte sme nevysúšali
- Bezproblémové rozloženie stanu, priestranný. Vzhľadom na veľkosť je pomerne ľahký. Kvalitné spracovanie.
Trosku tazsie sa sklada
- Nekvalitne sitie,svy pretrhnute,po bokoch dierky,vak stanu pri zipse roztrhany. Vsade trcia nitky. Inac dostatocne velky a aj demontas jednoducha. Ale neodporucila by som ten stan. Kvalita nezodpoveda peniazom za ktore sa predava.
Zatiaľ som využil stan iba raz. Mierne mrholilo, ale stan situáciu zvládol. Vnútrajšok bol suchý. Akurát, že som spal trochu z kopca, spacák sa zošuchol a oprel o stenu stanu. Na tom mieste bol trochu mokrý, ale zrejme išlo o vyzrážanú vodu z nadýchaného vzduchu. Čo však nie je celkom v poriadku sú kolíky, ktoré sú síce ľahké, ale aj sa ľahko ohýbajú.
- Stan sa dá ľahko a rýchlo postaviť
- Je komfortne veľký pre 2 ľudí a 2 stredne veľkých psov
- Má veľkú predsienku
- Ľahko sa skladá
- Nemá veľkú váhu
- Chýba horná sieťka na odkladanie (ale má dve bočné a hore má háčik, na ktorý sa dá zavesiť napríklad vrecko, kam sa dajú uložiť veci)
- Vchody do spálne bývajú dvojité - prvá je sieťka na vetranie, druhá plášť na celkové uzavretie spálne od chodby. Tento stan má len zčasti otvárateľnú sieťku na vetranie.
Nám vyhovuje, je skladný, pritom dosť veľký pre nás a dvoch psov. Má presvetlenú a širokú predsienku, kde sa dá pohodlne sedieť, keď prší. Má 4 vetračky - 2 v spálni, 2 v predsienke.
- naozaj priestranny
- dobrá kvalita
- priestranný, plnohotnotne pre 4 osoby
Návod na skladanie nie je úplne ok
Kvalita za super cenu.
- kvalitný, priestranný , rýchlo rozložiteľný aj zložiteľný stan
napriek kvalite materiálov a pomerne dosť vysokej cene stanu, vo výbave stanu chýbajú dve zložiteľné tyčky na predsieň. Otvory na tieto tyčky sú, ale tyčky nie sú súčasťou balenia. Vzhľadom k tomu, že tieto tyčky sú pomerne lacné, nechápem, prečo ich výrobca nezahrnul do základnej výbavy stanu. Mali sme predtým ďaleko lacnejší stan, tak sme zobrali z neho. Je to škoda, lebo táto "maličkosť" pomerne dosť znižuje spokojnosť s dodaným tovarom.
Priestranný, jednoduché postavenie stanu,uvidíme v daždi.
fajny stan
- Vo vnútri sa stan veľmi rosí, hlavne keď je vonku vlhko
Spal som sám v stane v miernom daždi. Ráno som sa zobudil na vlhkosť. Celý stan z vnútornej strany bol mokrý. Páperový spacák, ktorý sa opieral o plášť bol tým pádom mokrý. Nedoporučujem....
Asi TOP na trhu. Stabilny stan, i ked na prvy dotyk posobi velmi jemne.
ešte sme ho nestihli vyskúšať vonku, ale vyzerá kvalitne
- Veľkosť stanu
- Dosť miesta pre osoby
- Zodpovedá popisu
Kúpený na letnú stanovačku a už teraz sa nevieme dočkať. Farba zodpovedá obrázku, zdá sa byť kvalitný, no viac zistíme v lete už pri poriadnom použití.
Zlý návod na poskladanie
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »