Najnovšie recenzie zo sekcie Stany
- Lehký
- První stan mi vydržel 7sezón.Při několika měsíčních čundrech za rok.
- Hůř se staví,než předchozí verze.Malá předsíň.
- ľahký stan, rozumná cena
- Zatemnenie
- Nepremokavost, vydrzal burkovy lejak
- Stabilny, neodfukne ho len tak nieco
- Zo 2 hodiny rano vydrzite aj na slnku, vrchna biela plachta nieco odrazi
- Znesitelny na prenos v ruke alebo pripnuty na batohu
- 2 cesty do a zo stanu
- Zatemnenie nepokryje 100% svetla, to vsak uz nemoze prekazat pri campingu
Splna ucel, pre 3 ludi moze byt relativne tesny, na obcasne pouzitie je super. Ocenujem aj vstupnu predsien ktoru dokaze zakryt vonkajsia plachta. 2 okienka zostavu otvorene ked ich otvorite
- ľahký, jednoduchý na poskladanie, naozaj nepremokavý a skladný
- 165 cm a je mi akurát
ak ste vysokí, nemusí byť úplne ideálny
Warg Atak 2
Radovan Chmelík
Pridané: 15. septembra 2024
(naposledy upravené 15. septembra 2024)
Zakúpený v 4camping.sk
- Pre mňa ako motorkára záležalo na rozmeroch keď je stan zabalený, váha stanu, rýchlosť zbalenia. Je úžasný a pri váhe 1,7 kg absolútne super. Vnútorný priestor je pre jedného výborný a dvaja by sa tiež zmestili. Rozloženie a zloženie stanu bez nácviku mi trvalo cca 8 minút. Vrecko na stan je dostatočne veľké a nebojoval som zapnutim ako to väčšinou bývalo. Vrelo odporúčam.
- rychlo sa to da poskladat
- velky = zmestia sa pod stan aj 4 ludia + tasky s jedlom a pitim
mal som tento istý, ale 2 miestny a vymenil za tento 4 miestny....je tak akurát pre 2 ľudí, ka chcú mať vnutri aj batožinu aj sa trošku vystreť.....pre 4 to už je dosť extrém že iba sa zmestia dnu a tí boční sa už aj dotýkajú trošku stien.... čo sa týka kvality, tak za mna dobrá, vydržal aj celkom silný dážď cca 1 dňový, husky tie stany robiť vie....za mňa odporúčam
Livarno 100375197
Pridané: 9. septembra 2024
(naposledy upravené 9. septembra 2024)
Zakúpený v lidl.sk
- Lacne
- Do stanu sa nezmestí osoba vyššia ako 190 cm
- Nekvalitné zošitý stan
- Diery po ihle zo šitia, v prípade dažďa, voda tečie do stanu
- Do stanu sa nezmestia dve osoby, a už vôbec nie výška nad 190 cm.
Po zložení stanu som zistil viaceré nedostatky. Chýbajúce pútko na uchytenie vetracej striešky. Po celom obvode stanu, nevhodné zvolená ihla šitia, ktorá urobila diery do plachty stanu a počas dažďa tečie voda do stanu. Zle zošitý stan, na niektorých miestach sa rozpadáva. Stan má tvar ihlanu a aj keď je to uvedené, nezmestia sa do stanu dve osoby a už vôbec nie výška nad 190 cm. Stan vhodný akurát tak na hranie pre deti na dvore a nesmie pršať...
- váha
- duralové tyčky
- pevnejšie kolíky
- podlaha v prediseni kotra sa da zrolovať
- reflexne snurky
- dva vstupy
- vnutorny priestor
- stan preba poriadne napnut kolikmi aby sa tropiko nedotýkalo vnútorneho stanu.
Skutočná váha stanu je 4060g čo je menej ako udáva výrobca. Stan posobý celkovo kvalitne. Tyčky su duralove aj ked ich konštrukcia je trošku tenka. Pri vyberani sa zasekavaju v očkách stanu ale nesposobuje to nejake preblemy. Predsien je priestrana a podlaha v nej je velmi funkčná. Súčastou stanu sú aj kvalitne koliky takže sa nemusite obávať ich zohnutia. Stan som porovnaval so stanom Husky bizon 3 plus- vahovo je lahsi, vzdušnejší a ma podlahu v presieni. Celkovo stan adekvátne zodpoeda cenovej relacii. Je priestrany a lahko postavitelny.
Odporúčam, dostatočne veľký, rýchle zloženie aj rozloženie.
- Parádny malý, jednoduchý, odolný stan
Jednoduchý stan vhodný na kempovanie.
Super rodinný stan.
- Stan pre štyri osoby ktorý sa dá veľmi ľahko postaviť.
- Dobrý pomer ceny a kvality.
- lahky
- rychlo sa da zlozit aj rozlozit
- spratny
- dost miesta aj pre dvoch statnych junakov :-)
mojim cielom je stale island, a tento stan mi bol odporuceny dvoma obchodmi predavajucimi turisticku vybavu a aj dalsimi online zdrojmi, takze to bola stavka na istotu ;) aktualne je to teda take testovanie v domacich podmienkach a horach.
stan je ale vyborny. uz som ho so sebou niesol (mala fatra), uz som v nom len tak kempoval a nocoval. stravil som v nom sice zatial len asi 5 noci, ale som velmi spokojny. spal som v nom sam, s juniorom aj dospelakom a problem s miestom nebol. zazil som aj jednu nahlu burku so silnym vetrom, kedy som zabudol stan upnut (lebo som pocasie nekontroloval) a zvladli sme to obaja dost dobre :-)
navyse som k nemu este dokupil podlozku (footprint), aby mi dlhsie vydrzal.
- veľký ,priestranný stan
- nepremokavý
- ľahké a rýchle zloženie
- dobrá cena
rýchlo sa skladá a rozoberá
- Výborný stan pre dvoch na festival
- Jednoduché postavenie stanu
- Intenzivna búrka mu nerobila žiadny problém
- Za tú cenu bez konkurencie
- Zatiaľ síce len po piatich nociach, ale môžem iba pochváliť
- Určite vhodný aj na kempovanie v bežných podmienkach
Ako vo väčšine prípadov je to skôr stan pre dvoch + batožinu. Ale to nie je negatívum, len postreh.
- Tento stan som si kúpil ako 4-miestny, ale používali sme ho len dvaja, aby sme mali viac priestoru. Stan sa dá ľahko postaviť aj rozobrať, čo veľmi oceňujem. Príjemným prekvapením bolo, že stan má okienko na vetranie aj zo zadnej strany, ktoré nie je vidieť na fotkách pri kúpe. Toto okienko je vybavené sieťkou proti hmyzu, čo je skvelé, najmä počas letných nocí.
- Izolácia bola výborná, aj keď vonku bola búrka, v stane sme boli v suchu a teple.
- Zatemnená spálňa je ďalšia veľká výhoda – mohli sme sa poriadne vyspať aj po východe slnka.
- Keď sme po daždi otvárali dvere do predsiene, trochu vody nám nakvapkalo na vnútornú plachtu, pretože dizajn vchodu je zaoblený. Bolo by lepšie, keby sa vchod dal natiahnuť ako malý prístrešok s palicami.
- Okienko z čírej fólie v predsieni sa nedá úplne prekryť, čo spôsobilo, že svetlo sa dostalo do spálne, keď sme mali otvorenú sieťku na dverách.
Celkovo však ide o veľmi dobrý stan s niekoľkými drobnými nedostatkami, ktoré sa dajú prehliadnuť.
...
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »